(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Porvooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Porvooseen  reipasta
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen30h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 15-21. Tässä pestissä tarvitset vuoden verran aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja työotteessasi näkyy iloinen tekemisen meininki. Toivomme, että sinulla on kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä ja eduksesi katsomme alan koulutuksen. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa. 
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja sekä työsaleja. Tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. 
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.