(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Pohjois-Pohjanmaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsitkö työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko reipas ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt tiimiimme Pohjois-Pohjanmaalle SIIVOOJAA!


Tehtävässäsi vastaat myymäläkohteidemme ylläpitosiivouksesta pääsääntöisesti Kempeleen ja Kaakkurin alueilla. Työvuoroja on arkisin klo 06 – 14 välillä, toisinaan myös lauantaisin. Työpäivän pituus on 6-7h/päivä. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 30.06.2021 asti. Edellytämme tehtävään valitulta ajokorttia kohteiden välillä liikkumiseen, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että omaat aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne - aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Asiakaspalvelutilanteista selviydyt riittävällä suomen kielen taidolla, ja sinut tunnetaan reippaudestasi tarttua työhön aina yhtä iloisesti ja rohkeasti. Omaat itsenäisen ja ahkeran työskentelyotteen sekä oman työn organisointikykyä.


Meillä pääset työskentelemään kannustavassa ja monipuolisessa työympäristössä. Tarjoamme työntekijöillemme aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet, sillä työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. 


Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi! Hakuaikaa on 28.01.2021 asti. Työ alkaa helmikuun 2021 alussa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -