Osa-aikainen siivooja Pielavedelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsimme PORRASSIIVOOJAA PIELAVEDELLE

 

Onko työn ja treenaamisen yhdistäminen täysi mahdottomuus? Ei meillä! Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat ja viikonloput, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi, lisäksi lihaksesi saavat kyytiä, joten rautojakaan ei tarvitse vapaa-ajalla nostella! Työtehtäviisi sisältyy siis kiinteistöjen porrassiivousta. Treenaat mopin varressa pääosin arkipäivisin ja huilaat viikonloput.

 

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Työtä tehdään hyvässä tiimissä, josta huumoria ei puutu. Meille tärkeintä on iloinen hymysi ja hyvä fiilis, jota levität ympärillesi.  Ehdottomasti etua on, jos tämä treenimuoto on sinulle entuudestaan tuttu, mutta perehdytämme sinut hyvin moppijumpan saloihin. Ennen kaikkea arvostamme luotettavuutta, tehokkuutta ja itseohjautuvuutta! Askelmäärän maksimoimiseksi kohteiden välimatkat voisi toki taittaa jalan, mutta etua on jos sinulta löytyy b-ajokortti ja auto käytöstäsi.

 

Tarjoamme reippaille treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset välineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaamme ja liikunta- sekä kulttuurietuudet ovat sinua varten.

 

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi oheisen linkin kautta. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi positiivisen palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Lisätietoja treeneistä saat asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Käy lukemassa oheisesta linkistä:

 https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478724
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Pielavesi