(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Pieksämäelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Pieksämäelle osa-aikaista siivoojaa.

Työ on vaihtelevaa. Kohteet koostuvat kotitalouksista, yrityskiinteistöistä sekä taloyhtiöiden porraskäytävistä Pieksämäen alueella.

Toivomme sinulta ammattitaitoa siivoustyöstä, sekä hyvää motivaatiota tehtäviin. Vahaustaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä on 18-40h/vko ja työaika on sovittavissa joustavasti työntekijän oman toiveen mukaan. Mahdollisuus on tehdä joko 3-4 päivänä viikossa tai päivittäin lyhyempinä vuoroina. Heamme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme luotettava ja sitoutunut siivousalan ammattilainen, jätäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 8-16 rekrytointivastaava Iina Pyymäki puh. 0400 480 613 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.