(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Pieksämäelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

761Haemme siivoojaa osa-aikaiseen työhön Pieksämäelle

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja  työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Töitä on 4-10 tuntia viikossa.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätön, meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa oppisopimuskoulutksella.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Pirjo Markkanen puh. 044 521 8570.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi Rtk.n kotisivujen kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2018.