Osa-aikainen siivooja Partolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme PARTOLAAN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta terveydenhuollon kohteessa. Töitä tehdään arkisin joko aamulla klo 06:00 - 07:15 tai illalla klo 19:00 - 20.15. Työsuhde on osa-aikainen (6,25h/viikko) ja vakituinen. Tehtävä sopii erinomaisesti lisäansioita siivoustyön parissa etsivälle, esimerkiksi opiskelijalle!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä täsmällisyyttä. Tehtävässä viihtyy itsenäisestä työstä nauttiva henkilö.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 23.6.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot