(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Parkanoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsitkö monipuolista työtä, jossa varmasti näet työsi tuloksen? Hyvä, etsimme joukkoomme 

   

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Parkanoon. Työpäivä koostuu toimistokohteen siivouksesta ja työtä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin 2h kerrallaan. Siivous toteutetaan kello 6.00 - 20.00 välillä. Viikkotyöaika on 6h viikossa, mutta mahdollisilla jakso- ja vuositöillä on saa lisää tunteja kesän ajaksi. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka.Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä.

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Korona-pandemian aikana toteutamme haastettelut puhelimitse tai videotyökalun avulla.