(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Paraisille
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö vakituista siivoustyötä? Hienoa, sillä me etsimme  

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Työskentelet asiakaskohteessamme Paraisilla, jossa huolehdit toimiston ja sosiaalitilojen puhtaudesta. Työssä on tärkeää oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, aloitusaika on melko joustava, kunhan työt tulee tehtyä aikavälillä 7.00 - 16.00. Viikossa työtä kertyy n. 29h, päivittäin noin 5-6 tuntia. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hieman aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Myös asiakaspalvelutaidot arvostamme korkealle, sillä työhön sisältyy myös osittaista asiakaspalvelua. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Tehtävässä on vaatimuksena työturvallisuuskortti. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Meiltä saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta!