Osa-aikainen siivooja Paraisille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt
itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Paraisille.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä sekä terveydenhuollon tiloissa. Töitä tehdään kolmena päivänä viikossa, maanantaisin ja perjantaisin noin 4 tuntia ja keskiviikkoisin noin 7 tuntia. Työajat sijoittuvat klo 06-12 välille. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä tiistaisin ja torstaisin lisätöitä Turun suunnalla. Työtunteja kertyy viikossa noin 20. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työtehtävä alkaa viimeistään 3.2.2020.

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä älypuhelimen käytön hallintaa. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä. Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat työssä välttämättömät kohteiden sijainnin vuoksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.1.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1331740
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Parainen