(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Paraisille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne!


Etsimme nyt osa-aikaista aamusiivoojaa Paraisille.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat lääkärikeskusympäristössä ylläpito- ja perussiivouksesta aamuisin. Töitä on tarjolla arkisin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 7.30-9.30. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja viikossa kertyy 6 tuntia viikossa.


Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä asiakaslähtöinen asenne työntekoon. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyvää peruskuntoa.  


ISS Palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 2.6.2019 saakka.


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -