(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja palvelutaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme tarkan työotteen omaavaa Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Suolahteen.

 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous palvelutalossa Suolahdella. Työaika on ma – pe klo 6 – 9.45, 3,75h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 25,25h. Lisätunteja on mahdollista saada muista kohteista jolloin työtunteja on lähes täysipäiväisesti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla vähintään vuoden verran työkokemusta siivoustehtävistä, Laitoshuoltajan tai lähihoitajan tutkinnon katsomme eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja korkean laadun takaamiseksi pystyt organisoimaan työtäsi yhteistyössä asiakaskohteidemme henkilökunnan kanssa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.11.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -