Osa-aikainen siivooja päiväkotiin Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle, hyvälle asiakaspalvelulle ja mahdollisesti kokemusta keittiöpuolen siivoustöistä? Etsimme Ouluun  
 
SIIVOOJAA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan ja osa-aikaisen työsuhteen (6,25h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 16.45 - 18 ja kohteeseen on hyvät julkiset kulkuyhteydet.  Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Siivoojana työhösi kuuluu ylläpitosiivoustehtävät päiväkodissa, mutta tehtävien pääpaino on kuitenkin keittiön puolella. Huolehdit päivän tiskeistä ja asetat aterimet valmiiksi seuraavaa päivää varten tarjoiluvaunuihin. Muihin siivottaviin tiloihin kuuluvat eteinen ja WC-tilat. 
 
Mitä odotamme sinulta? 
Tässä tehtävässä odotamme sinulta
- kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
- Laitoshuoltajan tutkintoa
- nuhteetonta taustaa
- hyvää suomen kielen taitoa 
 
Eduksesi katsomme kokemuksen keittiöpuolen tehtävistä. 
Lisäksi toivomme, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva työskennellä.
 
Kuulostaako tämä sinuun työpaikaltasi? 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     
     
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Valjus-Säily katja.valjus-saily@coor.com.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot