(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Paimioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA Paimioon.

Siivoojana pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat sosiaali- ja tuotantotilojen ylläpitosiivous. Työtä tehdään tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 14-16.30, mutta työvuoron aloituksessa on hieman joustoa. Voit aloittaa työt sopimuksen mukaan ja toivomme, että pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksi aikaa. Mikäli haluat, meidän kauttamme on mahdollista työllistyä myös muihin asiakaskohteisiimme.

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Katsomme aiemman kokemuksesi vastaavista tehtävistä eduksesi. Tuotantotiloissa alaikäraja on 18 vuotta.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsultin täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Personalhusetin kautta saat kerättyä arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, p. 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä