(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Paimioon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Vahvistamme Salon yksikköämme

Haemme nyt

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA PAIMIOON

Työ sijoittuu arkipäiviin (ma-pe) ja on mahdollista tehdä aamu- tai iltatöinä. Työtunnit noin 10h/vko. Sopii hyvin esim. lisäansiota haluavalle opiskelijalle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies x puh. 029 029 xxxx.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään x.x.2018.