(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen?

 

Meillä on juuri sellaista työtä tarjolla! Jatka lukemista ja hae meille

 

SIIVOOJAKSI

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Ouluun. Haemme joukkoomme motivoituneita ja positiivisen asenteen omaavia tyyppejä huolehtimaan itsenäisesti asiakaskohteisiimme mm. myymälä- ja toimistotilojen siisteydestä. Työaika on 10-20 tuntia viikossa kohteesta riippuen. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Ajokortti on välttämätön työkohteisiin liikkumisen takia ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!