(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Oulun keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työtä esimerkiksi opintojen oheen? Jatka lukemista, sillä haemme nyt Oulun keskustassa sijaitsevaan elokuvateatteriin   OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 20 tuntia viikossa. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin 6-10 ja ajoittain myös 6-14. Jos olet valmis työskentelemään useammassa kohteessa, tunteja on tarjolla enemmän. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.   Tehtäviisi kuuluu elokuvateatterin ylläpitosiivousta, kuten imurointia, lattianpesuja, roskien vientiä ja pintojen  pyyhkimistä.   Mitä odotamme sinulta?
Katsomme eduksesi jos sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta, mutta voit vakuuttaa meidät myös reippaalla asenteella siivoustyötä kohtaan. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.   Kiinnostuitko?
Hae tehtävää vaikka heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 22.1.   Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi p. 050 452 9027 arkisin 9-15.
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).