(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
Etsitkö lisäansiota toisen työn ohelle tai mielekästä tekemistä viikonlopuille?

Etsimme osa-aikaista siivoojaa oppilaitoksen siivouksiin perjantai-illoille sekä lauantaiaamuille.

Työ sisältää oppilaitoksen ylläpitosiivousta 3,5 tuntia päivässä kerran viikossa. Työvuorot ovat vuoroviikoin perjantai-iltaisin ja lauantaiaamuisin. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. 

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vaan arvostamme kokemusta enemmän ennakkoluulotonta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään valitun henkilön pitää pystyä kantamaan vastuuta ja toimimaan oma-aloitteisesti sekä asiakaslähtöisesti.

Toimisto- ja toimitilasiivouksen tavoitteena on varmistaa puhdas ja turvallinen työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Toimitilasiivous on asiakaspalvelua, ja asiakaspalveluhenkiset siivoojamme ovat tärkein voimavaramme – he puhaltavat palvelun henkiin.  Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja mahdollisuuden kouluttautua alan asiantuntijaksi. Pääset mukaan tiimiin, jossa kannustamme toisiamme jatkuvasti parempiin suorituksiin. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.9.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut