Osa-aikainen siivooja opintovapaan sijaisuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

määräaikaiseen osa-aikatyöhön Raumalle. Työ on opintovapaan sijaisuus ja päättyy 1.12.2020. Työssäsi pääset vastaamaan asiakaskohteemme terveydenhuollon tilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Kohteessa aherretaan arki-iltaisin klo 16.00-23.42 (sisältäen lounaan). Auto ei ole pakollinen, mutta kohteiden välillä on pieni siirtymä, joten auton käyttömahdollisuus on plussaa.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Koulutamme sinut joka tapauksessa hyvin terveydenhuollon sekä muiden tilojen siivoukseen.

 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328058
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32178982.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Rauma