Osa-aikainen siivooja, Nummela
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko tarkkaotteinen siivousalan ammattilainen tai alan tehtävistä kiinnostunut motivoitunut tekijä joka on valmis työskentelemään iltavuorossa? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt joukkoomme osa-aikaista SIIVOOJAA Nummelassa sijaitsevaan kohteeseen!

Työtä tehdään 3 h / vko työajan sijoittuessa klo 8-9 väliselle ajalle maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Siivouskohde sijaitsee Nummelassa.  Aikaisempi kokemus siivoustyöstä luetaan hakijan eduksi.

Kaikki tehtävään valitut saavat kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiesten tuen.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä. Palkkaus kiinteistöalan TES  PR 2.

Haastattelut tullaan suorittamaan suomeksi.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Laura Vänskä (laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4181, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495849
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Nummela, Uusimaa