(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Nummela
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. L&T pitää huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Liity meidän remmiin ja tule tekemään hyviä tekoja!

 

 

Oletko vailla osa-aikaista työtä? Hienoa, sillä me haemme tiimiimme reipasta ja ahkeraa

 

SIIVOOJAA NUMMELAAN 

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi ovat ti ja to klo. 12.30-14.00. Työkohteesti on Toimisto- ja jakelutilat.  Tehtävästä maksetaan Kipa TES 2 mukainen palkkaus, eli 10,67€/h. 


Emme vaadi sinulta listaa kymmenistä tutkinnoista!

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa (vähintään noin. 1-vuodelta) siivouskokemusta, mutta kuten kohteen Palvelumestari Merit totesi; halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten! Lisäksi arvostamme joustavaa, ennakkoluulotonta ja innokasta asennetta! Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa, muista kielistä on toki eduksesi. 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikaasi juuri meille? Me tarjoamme sinulle 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Joko sormet hiipivät kohti HAE-painiketta? Antaa tulla vaan! Haluamme tavata sinut! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi