(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Haemme nyt tiimimme osa-aikaista SIIVOOJAA Naantaliin.


Etsimme siivoojaa ylläpitosiivoukseen toimisto-, sosiaali- ja yleistiloihin asiakaskohteeseemme Naantaliin. Työ tehdään pääasiassa arkiaamuisin kello 6-14 välillä 5-7,5h/pvä vaihdellen. Pääsääntöisesti vuorot sijoittuvat arkipäiville, satunnaisia lauantaivuorojakin saattaa olla, mutta niistä sovitaan aina erikseen. 


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään. Kohteessa työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, jotta pääset liikkumaan kohteeseen työvuorojen edellyttämällä tavalla. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän työturvallisuuskortin ja oikean asenteen työntekoon. Työssä tarvitset reipasta työotetta, haluakkuutta oppia uutta sekä hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin joukkoon, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. 


Hakuaikaa on 30.9.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -