Osa-aikainen siivooja myymäläympäristöön, Turku
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme TURUN keskustaan.
Tehtävä pitää sisällään ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Töitä tehdään arkisin klo 06:00 – 11:00 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (13-22h/viikko) ja vakituinen. Työ sopii erinomaisesti lisätienestiä siivoustyön parista etsivälle!

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti. Aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Lisäksi tulet tarvitsemaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä suomen kielen osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Arvostamme vastuullista ja reipasta työskentelyotetta sekä täsmällisyyttä. 

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Hae mukaan mainioon tiimiimme ja täytä hakemuksesi vaikka jo tänään oheisen linkin kautta, tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi.  Hakuaika päättyy 1.12.2021. ISS Direct - Ison edut, pienen asenne!
 ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot