(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja myymälään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän seudulle Palokkaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkiaamuisin klo 5-10 välillä ja viikossa tunteja on 25. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.12.2019 saakka, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Katsomme eduksi aiemman siivouskokemuksen ja alan koulutuksen. Työssä tarvitset kuitenkin ennen kaikkea hyvää asennetta ja intoa oppia uutta, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi. Edellytämme myös hyvää peruskuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Kohteen sijainnin vuoksi omaa autoa tarvitaan aamuvuoroihin kulkemiseen, ellei asu Palokassa. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.3.2019 ja työ alkaa mahollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -