(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Mynämäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsitkö työtä, josta saat lisätienestiä opintojen oheen tai tekemistä päivien ratoksi? Hienoa, haemme nyt 

   

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, Mynämäelle. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin aamu 6 alkaen. Tehtävässä työtunteja kertyy yhteensä n. 15h, joten sinulla jää aamun ahkeruuden jälkeen aikaa myös muille aktiviteeteille. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä olet reipas ja oma-aloitteinen. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen lisätienestin osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Korona-pandemian aikana toteutamme haastettelut puhelimitse tai videotyökalun avulla