Osa-aikainen siivooja Muurameen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista SIIVOOJAA Muurameen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous uimahalliympäristössä. Työaika sijoittuu viikonloppuaamuille klo 05-12 välille ja työtunteja kertyy 6 h/pvä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Kiinnostuneelle tunteja voi olla tarjolla enemmän Muuramessa myös esimerkiksi lomatuurauksien yhteydessä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti kokemuksen korkean hygienian kohteista katsomme eduksi. Lisäksi sinulla tulisi olla alan koulutus, kuten puhdistuspalvelualan perustutkinto tai -ammattitutkinto. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, tarkka ja oma-aloitteinen työote.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja jatkokouluttautua ammatissasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1218773
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Muurame