(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Loimaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 


SIIVOOJAKSI

 

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Loimaalle. Työkohteina on erilaisia kohteita esimerkiksi koulua, markettia ja toimistoa. Työtä tehdään pääasiassa arkisin kello 6.00 - 18.00 aikaväli, mutta myös joka toinen viikonloppu on töitä myös arkiviikon ulkopuolella. Viikossa työtunteja kertyy noin 20h ja viikonloppuisin on tarjolla lisätunteja, mikäli lisätyöt kiinnostavat!

 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, ja tutkinto on ehdoton plussa. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Ajokortti tehtävässä on välttämättömyys ja oman auton käyttömahdollisuus ehdoton etu. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. 

  

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.