(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Lohjalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti osa-aikaista aamutyötä? Etsimme nyt Lohjalle reipasta 
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen viikkotyöajan ollessa 20 tuntia. Työvuorosi ovat arkisin kello 17-21. Palkkaus tehtävässä on kiinteistönpalveliualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Siivoojana huolehdit autokorjaamon siivouksesta. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla korkaamoa, sosiaalitiloja, toimistotiloja ja myymälätiloja.
 
Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta vähintään vuoden verran tai esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.  Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia.
 
Työntekijänä toimit itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kohteeseen ei kulje julkista liikennettä.
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 5.2.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho, tanja.paulasaari-aho@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).