Osa-aikainen siivooja Lohjalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Kaipaatko lisätienestiä opiskeluiden tai toisen työn oheen?

Etsimme asiakkaamme toimeksiannosta osa-aikaista siivoojaa Lohjalle.
Työajat painottuvat lauantai ja sunnuntai aamuille sekä aamupäiville ja työkohde sijaitsee Lohjan keskustan alueella. Omasta halukkuudestasi ja elämäntilanteestasi riippuen työvuoroja on mahdollista ottaa myös muutamalle arkipäivälle viikonloppujen lisäksi.

Sinun ei tarvitse olla valmis työskentelemään jokaisena viikonloppuna vaan esimerkiksi kaksi viikonloppua / kk sopii mainiosti. Tarve työntekijälle on pidempiaikainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asenne ja reippaus ratkaisee, mutta aiemmasta siivouskokemuksesta on toki hyötyä. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toista osa-aikatyötä tekevälle. Toivomme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä perus tason suomen kielen taitoa. Ole yhteydessä Adeccon HR-konsultti Pirkka Lindiin, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi, mikäli mielenkiintosi tehtävään heräsi.

Miksi töihin Adeccolle?

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371687
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Lohja