(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Lohjalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti osa-aikaista aamutyötä? Etsimme nyt Lohjalle reipasta
 
SIIVOOJAA
 
Työsuhde on vakituinen  ja osa-aikainen viikkotyöajan ollessa 15 tuntia. Työvuorosi ovat arkiaamuisin kello 6-9.Tämä pesti sopiikin erityisesti sinulle, joka olet pirteimmilläsi aamusta ja etsit elämäntilanteeseesi sopivaa osa-aikatyötä.
 
Siivoojana huolehdit automyymälän siivouksesta. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla sosiaalitiloja, toimistotiloja ja myymälätiloja.
 
Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta vähintään vuoden verran tai esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.  Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia.
 
Työntekijänä toimit itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kohteeseen ei kulje julkista liikennettä.
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 25.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho, tanja.paulasaari-aho@coor.com.