(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Lohjalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsimme työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä!


Etsimme ahkeraa SIIVOOJAA Lohjalle osa-aikaiseen työsuhteeseen. 


Siivoojan tehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-22 välille ja työtunteja kertyy 5-6 tuntia päivässä ja 25-30 tuntia viikossa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja työsuhde on vakituinen sekä osa-aikainen.


Edellytämme hakijoilta muutaman vuoden kokemusta siivoustöistä ja/tai laitoshuoltajan tutkintoa. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa. Työympäristössä altistutaan runsaalle pölylle, joten työ ei sovi pölyallergikolle. 


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa ja mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.6.2018.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.