(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Liminkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Liminkaan  toimeen tarttuvaa 
 
SIIVOOJAA
   
vakituiseen ja osa-aikaiseen (32,5/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 6.30 - 13.
 
Siivoojana työpäivääsi kuulu huolehtia koulukohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ja oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien koulu- ja työpäivän viihtyisyyden. Avustat myös keittiön puolella tiskien kanssa. Toivomme, että sinulla on kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 18.12. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
   
Lisää tehtävästä sinulle kertoo mielellään palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu, henrika.lohvansuu@coor.com.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).