(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja lentokentälle Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsitkö työtä, joka mukautuu sinun menojesi mukaan? 

   

OSA-AIKAINEN SIIVOOJA

 

tule meidän tiimiimme Turun lentokentälle vakituiseen työsuhteeseen. Tämä työ ei ole mikä tahansa tehtävä, vaan mukautuu sinun omien resurssiesi mukaisesti. Tehtävässä on neljän viikon kertävä järjestys, jolloin sinulla määrättyä työtä tietty viikonloppu kuukaudessa (eli lauantai-sunnuntai 12-18, 12h), jonka lisäksi on tarjolla erilaisia keikka- ja tuuraustöitä vallitsevan työtilanteen tai oman kiinnostukseni mukaisesti. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Toivomme sinulta suomenkielentaitoa, eikä englanninkielen osaamisesta haittaakaan ole.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.