(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Lempäälään
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Etsitkö vakituista ja osa-aikaista työtä Lempäälästä? Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt   SIIVOOJAA   osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen (8h/viikko). Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kello 10-20 väliin maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.   Tehtäviisi kuuluu toimiston kaikkien tilojen sekä logistiikkahallin siivoaminen. Siivoojana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa tilojen käyttäjien arjen viihtyisyydestä sekä turvallisuudesta.   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta, me perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia. Tehtävässä tarvitset kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä suomen tai englannin kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hienoa, voit lähettää meille hakemuksesi vaikka heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 9.11.2020.   Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa!