(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Lahdesjärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

 

Etsimme reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle Lahdesjärven alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet iltaisin asiakaskohteissamme, joissa vastaat henkilökunnan taukotiloista, asiakastilojen, tuotantotilojen ja hygieniatilojen siisteydestä. Työtä on 2,5 tuntia iltaisin maanantaista perjantaihin eli 12,5 tuntia viikossa.

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Odotamme, että sinulla on autonkäyttömahdollisuus tai asut lyhyen matkan päässä kohteesta, jotta pääset perille työkohteeseen. 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Odotamme sinulta suomenkielen osaamista. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Huomioithan, että otamme vastaan vain nettisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.