(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja lääkäriasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous lääkärikeskus ympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin aamulla tai illalla sopimuksen mukaan klo 04-06 välillä aamuvuoroissa tai kello 18 jälkeen iltavuoroissa. Työtä tehdään 4 tuntia päivässä, 20 tuntia viikossa. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Hyödyt erityisesti aikaisemmasta lääkärikeskusympäristössä siivoamisesta. Olet luotettava ja organisointikykyinen, jonka kädenjälki on tarkkaa. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.12.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -