Osa-aikainen siivooja Kupittaalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Etsimme nyt ammattitaitoista, osa-aikaista SIIVOOJAA ylläpitosiivouksen KUPITTAALLE!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä vastaat toimistojen ylläpitosiivouksesta. Töitä tehdään arkisin klo 06:00-10:00 välillä, 3 - 4 h päivässä. Sinulla on myös mahdollisuus lisätöihin muissa asiakaskohteissamme. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 


Tähän tehtävään emme edellytä, että sinulla on aiempaa siivousalan työkokemusta vaan perehdytämme sinut kattavasti työtehtäviin. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvä suomenkieli on välttämätön.  


Siivoustehtävissä noudamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. 


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 21.9.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot