(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Kuhmoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?


Haemme nyt SIIVOOJAA Kuhmoon.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous rajavartioaseman ympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääosin viikonloppuisin klo 6-16 välillä, mutta työvuoroja saattaa olla myös arkisin. Työtunteja kertyy 2h per työvuoro. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä osa-aikainen.
Asenne työtä kohtaan on aikaisempaa siivouskokemusta ja -koulutusta tärkeämpää, sillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työ tehdään asiakkaan läsnä ollessa joten toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Tämä työ sopii erityisen hyvin vaikka opiskelijalle!


Tavoitteenamme on varmistaa puhdas ja turvallinen työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Siivous ISS Directillä on asiakaspalvelua, ja asiakaspalveluhenkiset siivoojamme ovat tärkein voimavaramme – he puhaltavat palvelun henkiin.  Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja mahdollisuuden kouluttautua alan asiantuntijaksi. Pääset mukaan tiimiin, jossa kannustamme toisiamme jatkuvasti parempiin suorituksiin. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.11.2018.
ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


- ISS on savuton työpaikka -