Osa-aikainen siivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Nautitko fyysisestä työstä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen? Pidätkö monipuolisesta työstä ja viihdyt aamu painotteisessa työssä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!

Etsimme reipasta SIIVOOJAA osa- aikaiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä useissa eri kohteissa Kouvolassa. Työaika on arkisin klo 06-16 välillä, n. 5h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 25 – 30h. Lisätunteja on mahdollista saada iltasin ja viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti joten aiempaa kokemusta tärkeämpää on innokas asenne työntekoon ja uuden oppimiseen. Aiemman työkokemuksen sekä alan koulutuksen katsomme eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti, olet huolellinen ja pidät tiimityöskentelystä. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Työpäivän aikana käyt useassa eri kohteessa joten oma auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden välillä kulkemista.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 14.4.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot