Osa-aikainen siivooja korjaamoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

L&T:llä rakennetaan parempaa huomista! Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tervetuloa remmiin!

 

Hei siivouksen ammattilainen, nyt on loistopesti tarjolla todelliselle aamuvirkulle! Etsimme nimittäin ahkeraa

 

AAMUSIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen. Kohde sijaitsee Lohjalla, hieman haastavammassa sijainnissa, jonne ei pääse julkisilla kulkuvälineillä. Siivous suoritetaan korjaamossa, jossa tarkkuus ja laatu on ennen kaikkea avainasemassa. Työaika voi olla joko aamussa tai illassa. Työvuoroja tehdään joko klo.06:00-09:15 tai 18:45-22:00. Viikossa tunteja kertyy 16h. Tehtävän palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä tehtävässä palkkaus on PL 3 eli euroissa 11,57€/h. Lisäksi saat tietysti asianmukaiset lisät. Työt alkavat 1.7.2021.

 

Kuka sitten pärjää tässä tehtävässä?

1.) Sinulla on sekä hyvä fyysinen kunto, että hyvä siivoussilmä 2.) Olet ehtinyt kerryttää jo aiempaa siivouskokemusta sekä ymmärrät hyvän laadun ja siivousjäljen päälle. 3.) Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön sekä osaat työskennellä myös osana tiimiä. Tehtävään palkattavalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. 

 

Vastineeksi tärkeästä työpanoksestasi tarjoamme sinulle palkan lisäksi merkityksellisen työn ja osaavat ammattilaiset tueksesi. Pidämme huolta, että saat tehtävään asianmukaisen ja kattavan perehdytyksen. Käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet, joilla teet varmasti hyvää jälkeä. Mikäli sinulla on intoa kehittää osaamistasi, tuemme myös koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  Haluamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän, joka voi hyvin ja nauttii elämästään myös työn ulkopuolella. Tästä syystä työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan lakisääteistä kattavampi. Tuemme hyvinvointiasi esimerkiksi edullisilla hierontapalveluilla, kuntosalijäsenyyksillä ja erilaisilla virkistyksillä. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin sekä leffalippuihin.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Haastattelemme ehdokkaita mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä suoraan rekrytointikonsultille natasha.madlala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466076
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35758004.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lohja