Osa-aikainen siivooja korjaamoon Ouluun
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

   

OSA-AIKAISEKSI SIIVOOJAKSI KORJAMOON OULUUN!   

 

Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Työtehtäviin kuuluu siivoustehtäviä korjaamohallissa ja sosiaalitiloissa. Työ on iltapainotteista ja työvuorot alkavat klo 19.00 jälkeen. Työtunteja viikossa kertyy noin 26 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä tehtävässä palkkaus on PL 3 eli euroissa 11,57€/h. Lisäksi saat tietysti asianmukaiset lisät. Työt alkavat mahdollisimman pian.

   

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Valitsemamme henkilö ei pelkää öljylaikkoja tekijältä löytyy reipasta otetta työntekoon. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.  

 

Kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa eli ei hätää, mikäli aikaisempaa taustaa siivousalalta ei vielä ole.

   

 Saat meiltä:  

·       Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

·       Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

·       Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

·       Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan. 

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, Niihin vastaa mielellään palvelumestari Noora Kyllönen numerosta 0503854985. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499763
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu