Osa-aikainen siivooja Kontiolahden Lehmoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista sekä kehittymismahdollisuuksia on runsaasti!

 

Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta

   

SIIVOOJAA

   

määräaikaiseen työsuhteeseen Kontiolahteen. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme tuotanto-, toimisto ja sosiaalitilojen siisteydestä ja puhtaanapidosta kahdesti viikossa. Töitä tehdään tiistaisin ja torstaisin klo 7 alkaen. Töitä on tiedossa noin 4 tuntia päivässä, viikossa yhteensä noin 9 tuntia. Määräaikaisuus päättyy 10.11.2019, mutta töitä saattaa toki olla tarjolla tämän jälkeenkin!

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta.

   

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267822
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre30072576.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010-636111
  • Sijainti: Kontiolahti