(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Kokkolan keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsimme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Kokkolaan.


Tehtäviisi kuuluu useamman asiakaskohteemme ylläpitosiivous ja työaika sijoittuu aamuille ja aamupäiville klo 5-14 välille. Työ sisältää satunnaisesti myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 20-37,5 tuntia viikossa.

Tässä tehtävässä emme edellytä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, vaan korostamme enemmän oikeanlaista asennetta työntekoon. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, joustavuutta työajoissa sekä aurinkoista palveluasennetta. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -