(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Klaukkalaan
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Pysyykö moppi hyppysissä kuin liimattu, ja siivoussilmäkin on enemmän, kuin kunnossa? Siinä tapauksessa, jatkahan lukemista! Haemme nimittäin

   

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA 

 

vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Työtehtäviisi kuuluu jäähallikohteen siivous. Siivottavana on pukuhuoneet, yleiset tilat, kahvio ja katsomo. Työtä tehdään ma-pe klo. 6.00-9.00, sekä lauantaina klo. 22.00-00.00, joten työ sopii mainiosti myös opiskelijalle. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan, johon tietty tulee lisäksi myös sinulle kuuluvat iltalisät klo. 18.00 jälkeen. Tässä tehtävässä palkka on PL 2, eli euroissa 10,88€/h. Työt alkavat alustavasti1.2.2021, mutta voi olla, että tässä tulee muutos. Pyrimme kertomaan asiasta lisää rekrytointiprosessin edetessä.

 

Odotamme sinulta ennen kaikkea 1.) Hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun.  2.) Uskaliasta ja itsenäistä asennetta siivoustyötä kohtaan, sillä työskentely on hyvin itsenäistä. 3.) Ihan tärkeimpänä arvostamme positiivista Can Do- asennetta, sillä kaiken muun me voimme opettaa! :)

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo.

  

  
Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai oheisen linkin kautta klikkaamalla '' Hae ''. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-numeron, näin löydämme nopeasti mistä työpaikasta kaipaat lisätietoja. Huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse.