(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Kivenlahteen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Hei siivooja, etsitkö uusia tuulia Espoon suunnalta? Innostaako merkityksellinen työ, jonka tulos ilahduttaa tilojen käyttäjiä? Hienoa, niin meitäkin! Etsimme mahtavaan porukkaamme 

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

Espoon Kivenlahteen. Tehtävä on osa-aikainen, vakituinen ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES PL 3, eli euroissa 11,43€/h, sekä sinulle kuuluvat iltalisät. Työt tehdään joko illassa tai aamussa, tämä selvinee lähempänä työn aloitusta. Vastuullesi kuuluu juuri saneeratun koulukohteen siivous reippaalla palveluasenteella, sillä kohtaat työssäsi myös asiakkaitamme. Rekrytointi tehtävään alkaa jo hyvissä ajoin organisaatiomme yhtiöittämisen johdosta, joten on hyvä huomioida, että työt alkavat 4.1.2021. Lasten kanssa työskennellessä, palkatun henkilön tulee luonnollisesti toimittaa rikosrekisteriote.

 

Tehtävässä pärjää henkilö 1.) joka on jo kartuttanut aiempaa kokemusta ammattisiivouksesta tai omaa koulutustaustaa.puhtausalalta 2.) Jotta kommunikointi toimii, tulisi sinun tulla toimeen joko suomen- tai englannin kielellä 3.) Asenne on meillä ratkaiseva tekijä, joten etsimämme henkilön tulisi olla luonteeltaan positiivinen, itseohjautuva ja luotettava. Myös motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan olisi hyvä olla.

 

Tarjoamme sinulle vastineeksi

*Itsenäisen ja vakituisen työn alan johtavassa kiertotalousyrityksessä

*L&T: n uudessa roolissa toimivan Palvelumestarin tueksesi arjen keskellä

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, jossa pääset osaksi sairauskassaa ja pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin ja edullisiin leffalippuihin.

* Henkilökuntamme nauttii myös edullisista hyvinvointipalveluista, kuten hieronnoista, kuntosalijäsenyyksistä ja muista hyvinvointia tukevista eduista

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan

esimiestehtäviin palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä?

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti osoitteessa oheisen hakulinkin kautta tai nettisivuillamme!

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää tämän linkin takaa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.