(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Kivenlahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsitkö itsenäistä ja vaihtelevaa osa-aikatöitä? Onko sinulla jo kokemusta siivouksesta? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt kahta

 

SIIVOOJAA  

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen KIVENLAHTEEN. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimitilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteita Kivenlahdessa on useampi: päiväkoti, terveydenhuollon kohteita ja asukaspuisto. Kartoitamme parhaillaan kohteita ja luomme sujuvinta ja järkevintä työjärjestystä (siirtymiä unohtamatta), mutta työtunteja viikossa kertyisi noin 10-20.

 

Toivomme sinulta n. vuoden tai pidempää kokemusta siivoustyöstä, reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Päiväkotiympäristössä tarvitset erityisesti sosiaalisia taitoja, terveydenhuollon tiloissa tarkkuutta ja ymmärrystä aseptiikasta. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksesi. Tehtävään valitulle tehdään poliisin toimesta suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista.

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!