(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja kiertävään autopartioon pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö vaihtelevaa työnkuvaa ja sinulla on ajokortti? Etsimme nyt sinua, sillä kiertävässä autopartiossamme on 
 
SIIVOOJAN
 
tehtävä avoinna. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevat päivittäin. Tämä pesti on vakituinen  ja osa-aikainen viikkotuntien ollessa 25 tuntia. Työvuorosi sijoittuvat kello 6-14 väliin ja päivän kohteista riippuen voit  suunnitella työpäiväsi kulkua ja sen aloitusajankohdan. 
 
Mitä odotamme sinulta
Tässä tehtävässä valinnan edellytyksenä ovat B-ajokortti sekä aikaisempi kokemus siivoustyöstä. Työskentelet itsenäisesti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Toivomme, että työotteiltasi olet omatoiminen ja tarkka. Työssä tarvitaan myös hyvää kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys.
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä juuri sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea hakulomakkeella 26.5. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Kati Vanhakangas  p. 050 421 4455.