Osa-aikainen siivooja, Kempele & Oulu
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Me L&T:llä pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Tule siis meille tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa myös arkiliikunta hoituu kuin itsestään! Nyt on haussa

 

OSA-AIKAINEN SIIVOOJA KEMPELEEN JA OULUN ALUEELLE!

   

Pesti on vakituinen ja osa-aikainen. Työpäivät alkavat aikaisin aamusta. Työtä on tarjolla vuoden loppuun n.28,5h/vko. Vuoden vaihteessa on mahdollista päivittää tunteja! Työvuoroissa työskennellään maanantaista perjantaihin. Etsimme siis aamuvirkkua siivoojaa! Tulet olemaan osana työyhteisöä, jossa pidetään yllä asiakaskohteidemme siisteyttä iloisella asenteella asiakkaat huomioiden.

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat. Tehtävässä edellytetään b-ajokorttia ja oma auto helpottaa kohteiden välillä liikkumista.  

   

 Saat meiltä:  

- Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

-  Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

- Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

- Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.  

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, niihin vastaa mielellään Palvelumestari Ulla Pyörälä. Voit lähettää viestiä osoitteeseen ulla.pyorala@lassila-tikanoja.fi. tai soittaa arkisin klo 9.00-16.00 numeroon +358509951014. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529388
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kempele