(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Kemijärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA RAPPUKOHTEESEEN

 

määräaikaiseen työsuhteeseen Kemijärvelle. Töitä tehdään osa-aikaisesti arkisin. Työtä tehdään muutamassa kohteessa, joten liikkuminen kohteiden välillä tulee tutuksi. Työ on määräaikainen tässä kohteessa 5.9. - 31.10.2020. Mikäli työ on sujunut mallikkaasti voidaan määräajan päätteeksi tarjota mahdollisuutta jatkaa töitä meillä, jossain toisessa kohteessa.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävästä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla voimassa oleva B- ajokortti ja mielellään myös oman auton käyttömahdollisuus. Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. 

 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista.

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc