(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Karttulaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön pystyvää Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Karttulaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta Karttulassa. Lisäksi hoidat kohteessa jaksotöitä. Työ on osa-aikainen ja työaika on ma - pe klo 14 - 19. Päivässä tunteja kertyy 4- 5h ja viikossa 20 - 25h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimma pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, sinulla on itsenäinen työote ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.1.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -