(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja Karkkilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Karkkilaan    TOIMISTOSIIVOOJAA    Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (10h/viikko). Työvuorosi ovat arkisin joko 6-8 tai 18-20.  Tämä tehtävä sopiikin erinomaisesti sinulle joka etsit lisätienistiä.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa toimistojen tilojen käyttäjien viihtyvyyden.  Työ on ylläpito- ja perussiivousta.  Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja hyvä siivoussilmä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com.